web analytics

Costa Cordalis is opa geworden

Costa CordalisGisteren is Costa Cordalis opa geworden van een kleindochter. Daniela Katzenberger die een relatie heeft met zijn zoon Lucas Cordalis is bevallen. Om acht uur ’s ochtends werd de kleindochter geboren, want toen vond de keizersnede plaats. De naam is nog niet bekend gemaakt, alleen dat het een koninklijke naam zou zijn.

Daniela en Lucas hebben sinds februari 2014 een relatie. Zij liet in de media weten dat het haar droomman is en het leeftijdverschil van veertien jaar maakte niet uit. De twee hebben voor de bevalling een nieuw huis betrokken, die een stuk groter is en staat in het Zwarte Woud. Ze werden gedurende zwangerschap gevolgt door een camerateam, want vanaf september is op de commerciële zender RTL II de reallife-soap Daniela Katzenberger – Mit Lucas im Babyglück te zien.

Costa Cordalis is dolgelukkig met zijn kleindochter en hij heeft meteen plannen om samen met Lukas een album op te nemen met kinderliedjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven