web analytics

Die Cappuccinos en Lass uns lieben

Die Cappuccinos
Die Cappuccinos hebben de videoclip uitgebracht van hun nieuwe radiosingle Lass uns lieben.

Met de carrière van het schlagertrio Die Cappuccinos gaat het goed, met de lentesingle Rosanne, een Duitstalige cover van het nummer van Nick & Simon zijn in de internationale singlehitlijst gekomen. Dat was dus een goed voorproefje van het album Zusammen Stark. Nu brengen ze dus de volgende single uit: Lass uns lieben.

Het nummer is echt van nu: een schlager, maar ook een popnummer die modern klinkt. De gitaren en de koortjes zorgen voor een nieuwe Cappuccino-sound. Het nummer is grotendeels geschreven door de leadzanger René Ursinus en het is een autobiografisch nummer over een knipperlichtrelatie waar men niet zonder elkaar kan.

Bekijk hier die Cappuccinos met Lass uns lieben:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven