web analytics

Die Amigos en Weil es Dich gibt

Die Amigos De broers van Die Amigos hebben een tweede single uitgebracht van het nummer 1 album Santiago Blue namelijk Weil es Dich gibt.

Het nummer is een heuse liefdesverklaring: Alles klopt en is geweldig, elke dag duizend kleine wonderen. Zo omschrijven Karl-Heinz en Bernd Ulrich de nieuwe single. Ze bedanken ook de fans dat ze vierkant achter hen blijven staan en dat het mogelijk is geweest om de eerste plaatsen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland opnieuw te behalen. Zonder de fans was dit niet mogelijk geweest. Het nummer is gecomponeerd door Andreas Martin en geproduceerd door Michael Dorth, hun vaste producent.

Bekijk hier de videoclip van Die Amigos met Weil es Dich gibt:

1 gedachte over “Die Amigos en Weil es Dich gibt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven