web analytics

Nieuwe single Beatrice Egli heet Ohne Worte

Beatrice Egli
De Zwitserse Beatrice Egli brengt het nummer “Ohne Worte” uit die op de Gold Editie staat van haar album Bis hierher und viel weiter en die kwam begin deze maand uit.

Soms heb je niet veel woorden nodig om het grote geluk te begrijpen; het perfecte moment te vangen en voor altijd vast te houden. Het nummer heeft schlagerelementen en moderne popklanken met een goed ritme. Het is na de singles “Auf die Plätze, fertig, ins Glück!“, “Wir leben laut” en “Sommer” de volgende oorwurm die Beatrice Egli uitbrengt. Ze zingt het nummer in haar eigen show  Beatrice Egli – Die große Show der Träume die op 8 augustus 2015 bij de ARD wordt uitgezonden.

Bekijk Ohne Worte van Beatrice Egli:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven