web analytics

die Calimeros en Sommersehnsucht

Die Calimeros
Op 17 juli verschijnt het nieuwe album van de Calimeros, namelijk Sommersehnsucht. Afgelopen week kreeg het trio een gouden plaat voor hun vorige album. Dat is alweer de dertiende keer dat ze in Zwitserland een gouden plaat krijgen.

De hoop is natuurlijk dat dit ook voor hun nieuwe album Sommersehnsucht gebeurd. Op het album staan vijftien stemmige nummers die over de zomer en liefde, het verlangen naar een onbezwaarde tijd, menselijke warmte en geborgenheid. De Calimero-oprichter Roland Eberhart heeft de melodiën gecomponeert en de teksetn geschreven. Samen met Stefan Ruchti en Andy Rynert neemt hij de fans mee naar een droomstrand met palmbomen en nadere zonnige wensbestemmingen. Het album verschijnt als cd, dvd en als fanbox.

Bekijk de vijftien minuten durende reclamespot van de Calimeros met Sommersehnsucht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven