web analytics

Monika Martin en Kleinen Haus am Meer

Monika Martin
De Oostenrijkse Monika Martin brengt het nummer Kleinen Haus am Meer uit als single die afkomstig is van haar album Mit dir.

De tekst van het nummer is geschreven door Joachim Horn-Bernges en de muziek door Monika Martin zelf. Het lied nodigt uit om lichtjes mee te zingen, hummen, dansen en van de zomer te genieten. Het brengt een melancholisch gevoel met herinneringen aan een klein huisje aan zee waar gelukkige tijden werd beleefd. Maar ook aan geheim geluk, waar het voor beiden duidelijk was dat er een einddatum zou zijn. Maar het verlangen blijft net als de foto van het kleine huisje aan zee.

Bekijk hier de videoclip van Monika Martin met Kleinen Haus am Meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven