web analytics

Sigrid & Marina en hun album Lust am Leben

Sigrid & Marina
Op 26 juni verschijnt het album “Lust am Leben” van de zingende zussen Sigrid & Marina. Op het album staan vijftien nieuwe nummers.

Het is een vrolijk album geworden met als doel dat de luisteraar de dagelijkse zorgen aan de kant kan schuiven en dat de zon zo snel mogelijk doorbreekt. Het titelnummer, “Pure Lust am Leben” zegt het eigenlijk al, gelukkig zijn en van het leven genieten en het lot zijn gang laten gaan. Het nummer “Wo ist der Mann” is perfect om de benen van de vloer te laten gaan om een feestje te bouwen. Aan de andere kant staan er ook gevoelige nummers op zoals “Ein liebes Wort“, “Bitte komm zurück” en “Soweit die Sehnsucht reicht” die gaan over liefdesverhalen en daarmee laten Sigrid & Marina hun veelzijdigheid zien.

Bekijk hier een (korte) reclamespot voor het album “Lust am Leben” van Sigrid & Marina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven