web analytics

Andy Borg en 33 Jahre Adios Amor

Andy BorgVandaag verschijnt het dubbelalbum 33 Jahre Adios Amor van Andy Borg. Op het album staan 33 nummers die zijn gehele carrière omvat. Ook staan er vijf nieuwe nummers op.

Bij het terugkijken op al zijn nummers heeft Andy Borg gemerkt dat sommige nummers door huidige situaties een andere betekenis krijgt. Om die reden heeft hij het nummer “Einmal wird der Wind” opnieuw opgenomen. Het nummer “Ich sag es mit Musik” heeft hij gemaakt omdat het voor hem klopt: het is voor Andy makkelijker om het met muziek te zeggen als in een gesprek. Voor zijn vrouw Birgit heeft hij het nummer “Und wenn ich abends einschlaf” opgenomen als verjaardagscadeau. Het origineel is van Nino de Angelo. Een ander nummer dat hij geschreven heeft is Stadlabschied. Die heeft hij geschreven voordat hij dacht dat er een einde zou komen aan het presenteren van Musikantenstadl. Het nummer is bedoeld om het team van Musikantenstadl te bedanken en was dan ookal enkele jaren geleden te horen in het programma, maar nu heeft hij het met iets andere tekst op het album gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven