web analytics

Dubbele Helene Fischer-show rond kerst?

Helene Fischer
Afgelopen kerst was de Kerstshow van Helene Fischer een succes bij de ZDF, er keken maarliefst 6,5 miljoen Duitsers. Nu brengt het weekblad Der Spiegel het nieuws dat Helene dit jaar niet alleen met de kerst bij ZDF te zien is, maar ook bij de ARD.

Volgens Der Spiegel zal Helene Fischer een show presenteren dat tijdens de adventperiode, vermoedelijk de eerste, wordt uitgezonden. Bij deze uitzending zal ze dan Duitse en internationale kerstnummers zingen en zal ze begeleid worden door een orkest en de Wiener Sängerknaben. Verder zal ze op eerste kerstdag ook met haar Helene Fischer Show te zien zijn bij ZDF. Vorig jaar ontving ze sterren zoals Take That, Andreas Bourani en Peter Maffay.

Deze zomer zal de ZDF nog een stadionconcert uitzenden van Helene Fischer en in de herfst is ze te zien als actrice in de Duitse politieserie Tatort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven