web analytics

Dochter van Hansi Hinterseer trouwt in 2015

Hansi Hinterseer
Jessica Hinterseer, de dochter van de Oostenrijkse schlagerzanger Hansi Hinterseer zal dit jaar nog trouwen met haar verloofde Timo Scheider.

In februari 2015 werd bekend dat Jessica (28 jaar) ten huwelijk gevraagd is door autocoureur Timo Scheider (36 jaar). Ze hebben al vijf jaar een relatie. Ze hebben elkaar leren kennen bij een skiwedstrijd in Kitzbühel in 2010. Maar een datum prikken is wat lastiger. Timo Scheider racet in de DTM en is al twee keer kampioen geworden. Daarnaast is hij ook met zijn eigen renstal actief bij de Formule 4 en is daardoor vaak onderweg. Maar in 2015 moet het toch echt gaan gebeuren zegt de coureur. Scheider heeft al een zoontje uit een eerdere relatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven