web analytics

Arrestatiebevel voor Chris Roberts

Chris Roberts De afgelopen weken is de scheiding van Chris Roberts en zijn ex-vrouw uitgelopen op een echte vechtscheiding, maar nu laat de zanger voor het eerst van zich horen.

In 2013 zijn Chris Roberts en zijn ex-vrouw Claudia uit elkaar gegaan na een huwelijk van 24 jaar. Doordat de alimentatie niet betaald is, is er nu sprake van een aanhoudingsbevel. Hij zou tot op heden geen geld hebben overgemaakt en ook niet bij de rechtbank zijn verschenen. Chris Roberts zegt dat het niet waar is, hij heeft contact gehad met Claudia om het tot een goed einde te brengen. Maar ook zegt hij dat het klopt dat er een arrestatiebevel tegen hem is uitgegaan. Al kot dat niet van zijn ex-vrouw Claudia, maar van haar nieuwe man die dat uit hun beiden naam doet. Hij zelf is er van overtuigt dat Claudia hem niet in de gevangenis wil zien. De huidige man van Claudia heeft aangegeven dat Roberts bezig is met belediging, laster en dwang.

Chris Roberts zegt zelf dat hij een afspraak heeft met de deurwaarder om te onderhandelen over de betalingen en is er nog contact geweest met Claudia. Volgens zijn advocaat is het arrestatiebevel onnodig en tast het zijn grondrechten aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven