web analytics

Andreas Gabalier en Verliebt verliebt

Andreas Gabalier Volgende week komt het album Mountain Man uit van Andreas Gabalier en nu brengt hij van het album alvast het nummer Verliebt verliebt uit.

Het is een simpele naam voor een simpel nummer. De muziek is teruggebracht naar het hoogstnodige. De snaren van de gitaren ploemen en de bijen zoemen, zelden wordt het gevoel van verliefdheid zo simpel bezongen. Er komen allerlei stoffen vrij en dan doe je dingen die je normaal niet zou doen. Andi bezingt het als:”Wanneer een bonte regenboog aan je voeten ligt zo verliefd ben je.” Het nummer is lekker zomers en heeft een pakkend refrein en zou weleens “I sing a Liad für di” achterna kunnen gaan.

Bekijk hier een liveoptreden van Andreas Gabalier met Verliebt verliebt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven