web analytics

Uwe Busse zijn nieuwe single heet Hausnummer 30

Uwe Busse Het nummer “Hausnummer 30” is de nieuwe single van Uwe Busse. Het is alweer de derde radiosingle van zijn album Applaus für dich.

Met Hausnummer 30 levert Uwe Busse een tegenhanger af van de actuele trend van Dance-schlager. Zijn nummers zijn diepzinniger en volwassen geworden, stralen een warme atmosfeer uit en nodigen uit om geluisterd te worden. Het nummer werpt een blik op het verleden, namelijk zijn wilde jaren. Toen hij nog geen gouden en platina platen had, laat staan een huis op mallorca. Maar wel in die tijd sliep hij met matrassen op de grond in een huis, waaide de wind door het dak. Terwijl de ouders niet helemaal wisten waar hij uithing was hij zelf enorm gelukkig. Momenteel is hij dolgelukkig met zijn vrouw ene hond in Bad Arolsen en werkt hij aan een nieuw album.

Bekijk hier Uwe Busse met Hausnummer 30:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven