web analytics

Nik P. en Wenn dein Herz nach Hause kommt

Nik P. Een zwoele zomeravond en een prachtig uitzicht, dat was het decor van het concert van Nik P. waar een live-dubbelalbum en dvd Löwenherz – Live van is gemaakt. Van dit live-album komt nu de single “Wenn dein Herz nach Hause kommt“.

Het nummer is geschreven door een goede vriend van Nik P. en het nummer is een verhaal verhaal van een paar dat altijd zonder elkaar geleeft hebben maar toch weten dat ze bij elkaar horen. Voor deze twee harten is er een huis en die moeten ze vinden. En als ze dan thuis komen dan moeten ze ontdekken dat het voor beide een thuis is.

Van het nummer is ook een videoclip uitgebracht wat natuurlijk afkomstig is van de dvd. Bekijk hieronder de videoclip van Nik P. met “Wenn dein Herz nach Hause kommt“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven