web analytics

Tweede single voXXclub is Seele der Ferne

voXXclub De groep voXXclub staat voor volksmusik met beats, pop en hiphop, het is telkens weer anders wat ze doen. Dan klinkt het wel rockig, dan pop, rap en wild om daarna weer rustig te zingen. Maar altijd is er sprake van plezier en dansen. In 2014 wisten ze de Duitse muziekwereld te veroveren met hun debuutalbum Alpin waar hun single Rock Mi opstaat.

Daarna volgde het tweede album: Ziwui. Van dat album komt nu de tweede single uit: Seele der Ferne, dat nummer is een echt hoogtepunt op het album. Inhoudelijk is het nummer een ode aan de liefde,  de jeugd en de drang om iets nieuws te beleven. Zoals we van voXXclub gewend zijn is het een folky en dansbaar nummer, en vooral in het refrein wordt het een echt volksmuziekpopnummer.

Bekijk hier een liveoptreden van voXXclub met Seele der Ferne:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven