web analytics

Tony Marshall vierde 77ste verjaardag in klooster

Tony Marshall
Afgelopen week werd Tony Marshall 77 jaar en dat vierde hij in een oud-klooster in het Zwarte Woud. Hij vierde dit met zijn familie en een aantal goede vrienden.

Bij het oud-klooster kwam iedereen verkleed als monnik of als non en werd er gegeten naar een recept uit 1521 en een recept van zijn moeder. Nu Tony Marshall 77 is denkt hij er niet aan om te stoppen, voor volgend jaar staat er al een nieuw album in de planning. Hij is nu in de studio bezig is om in te zingen en twee nummers zijn al klaar.

Maar het meest tevreden is hij met zijn familie. Hij kent zijn vrouw al zestig jaar en ze zijn al 53 jaar getrouwd. Zij was natuurlijk ook bij zijn verjaardag net als zijn zoon Marc Marshall, Pascal, dochter Stella en zijn kleinkinderen Julius en Mia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven