web analytics

Kastelruther Spatzen en Für mich bist du’s noch immer

Kastelruther Spatzen De Kastelruther Spatzen hebben in totaal al meer dan 15 miljoen platen verkocht en miljoenen fans zijn dan ookal meer als dertig jaar helemaal weg van hun miziek. Ze zijn altijd een stijl trouw gebleven en zijn daardoor niet meer weg te denken in de volksmuziek.

Nu brengen ze de tweede single uit van hun album Eine Brücke ins Glück, namelijk Für mich bist du’s noch immer. In dat nummer wordt teruggeblikt op een leven met zijn tweeën. Van jeugdliefde tot oudere leeftijd, men mag zich gelukkig prijzen als dat gebeurd. Niet alleen de schoonheid, jeugd en succes maar ook de genegenheid, compromissen maken en de kleine foutjes vergeven, dat zijn de ingrediënten voor een harmonische liefde die tot de herfst van je leven duurt. Een verliefdheid wordt in de loop van de jaren een vertrouwlijke intimiteit zonder de romantiek te verliezen. Zo zingen ook de Spatzen:”Voor mij ben jij nog altijd het beste wat ik ooit had, en ik heb je nog net zo lief als de eerste dag.”

Bekijk hier die Kastelruther Spatzen met Für mich bist du’s noch immer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven