web analytics

Helene Fischer dubbel aan kop in jaarhitlijst 2014

Helene Fischer Dat Helene Fischer populair was, dat wisten we, maar nu blijkt ook dat ze het succesvolst was in 2014. Ze staat in de singles- en albumhitlijst van 2014 op de eerste plek.

Het nummer “Atemlos durch die Nacht” staat aan kop bij de singles en wist hiermee het nummer “Happy” van Pharrell Williams te verslaan. Op de derde plek bij de singles staat de Robin Schulz die een remix heeft gemaakt van Waves in het origineel gezongen door de Nederlander Mr. Probz.

Ook bij de albums staat Helene Fischer op de eerste plek met het album Farbenspiel. Met dit album stond ze vorig jaar ookal boven aan de jaarhitlijst, en dat is sinds 1977 niet meer gebeurd. Op de tweede plek staat rockgroep AX/DC met Rock Or Bust en de derde plek wordt bezet door Pink Floyd met The Endless River.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven