web analytics

Anna-Maria Zimmermann getrouwd met Christian

Anna-Maria Zimmermann Schlagerzangeres Anna-Maria Zimmermann is begin januari van dit jaar getrouwd met haar man Christian Tegeler, dat bevestigde de 26-jarige zangeres tegenover de Duitse krant Bild.

Bij het adventsfest der 100.000 Lichter van Florian Silbereisen in november 2014 vertelde Anna-Maria Zimmermann al dat ze met haar 34-jarige vriend in het huwelijk zou treden. Daarna vertelde ze in een interview dat het huwelijk echt een feest voor familie en goede vrienden zou worden. Nou dat is gelukt, want in januari kwamen 140 gasten samen in een klein skiplaatsje in Oostenrijk voor het huwelijk. In dat dorp kwamen de ouders van Christian al 25 jaar vakantie en zo kwamen ze op het idee om daar het huwelijk te vieren. En dat het een feest is geworden blijkt wel dat het feest tot 6 uur ’s ochtends doorging en dat de mensen al voor het dessert op de tafels hebben gedanst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven