web analytics

Udo Jürgens wordt bijgezet in eregraf

Udo Jürgens Volgende week wordt de urn van Udo Jürgens bijgezet op de Weense begraafplaats Zentralfriedhof.

De zanger overleed op 21 december op tachtigjarige leeftijd aan hartfalen.  Enkele dagen later, op 23 december vond de crematie in besloten kring plaats. Volgende week wordt dus zijn urn bijgezet op de begraafplaats Zentralfriedhof in Wenen in eregraf 33G. Zijn laatste rustplaats is tussen kunstenares Maria Lassnig die in 2014 is gestorven en actrice Hedy Lamarr die in 2000 is overleden.

Eigenlijk was er in januari ook een openlijke herdenkingdienst geplant, maar de familie heeft er voor gekozen om de fans schriftelijk afscheid te laten nemen. In Zürich (Zwitersland, Berlijn (Duitsland) en Wenen (Oostenrijk) zullen de komende week condeolanceregisters liggen waar de fans hun boodschap in kunnen schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven