web analytics

96% wil dat Musikantenstadl blijft

Dat de toekomst van Musikantenstadl er best wel onzeker uitziet dat weten we nu al enkele maanden. We hebben Andy Borg er over gehoord en de meeste programmadirecteurs van de zenders die het uitzenden.

Het Duitse televisieblad ‘Auf einen Blick’ besloot dat het maar eens tijd werd om de kijker aan het woord te laten en besloot om een enquete te houden onder meer dan 14.000 lezers. De uitslag was wel heel erg duidelijk: maarliefst 96% wilde dat Musikantenstadl ook na december 2015 op de televisie blijft. De overige 4%, dat zijn 576 mensen, vinden het wel goed als het programma niet meer terug zou komen.

Natuurlijk heeft het programmablad een reactie gevraagt aan Andy Borg:”Ik bedank alle lezers van Auf einen Blick voor hun deelname en hun overweldigende steun voor Musikantenstadl.” Ook de omroep BR werd gevraagt om een reactie, maar die wilde geen commentaar geven. In het voorjaar van 2015 zou de beslissing vallen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven