web analytics

Stefan Mross maakt acteerdebuut in In aller Freundschaft

Stefan Mross We kennen Stefan Mross natuurlijk als zanger en trompetspeler, maar nu gaat hij dus ook zijn acteerdebuut maken. Dat doet hij in de kerstaflevering van de ARD ziekenhuisserie In aller Freundschaft.

In de serie gaat Dokter Roland Heilmann (Thomas Rühmann) met zijn vrouw Pia (Hendrikje Fitz) op vakantie en als ze eenmaal in het vakantiehuisje aankomen dan is de bank al bezet. Daar zit Stefan Mross al voor de open haard. Het huis blijkt dubbel verhuurd te zijn. Pia gaat er het beste van maken, al gromt Roland nog wat. Stefan weet iedereen met zijn charme en muziek in te pakken.

Stefan Mross was wel erg nerveus, want het acteren is heel wat anders dan zingen of presenteren. Maar hij zegt zelf dat de opnames erg leuk waren, iedereen was aardigen dat het een hele mooie ervaring was. Ook verklapt hij hoe hij thuis kerst viert: met elkaar op het balkon kerstliedjes zingen en dan speelt Stefan trompet, want dat hoort er bij met kerst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven