web analytics

Howard Carpendale boos op Freizeit Revue

Howard Carpendale Deze week staat in roddelblad Freitzeit Revue dat Howard Carpendale zware tijden doormaakt, zijn vrouw Donnice zou hem namelijk hebben verlaten. Dit verhaal zorgt er voor dat Howard Carpendale een reactie op zijn facebook plaats, want er blijkt niets van waar.

Op zijn facebook schrijft Howard Carpendale:”Hoewel ik al lang in de muziekbussines zit, kan ik niet wennen aan hoe sommige persmensen werken. In de Freizeit Revue staat een verhaal dat uit de lucht gegrepen is en waar geen enkel feit van klopt. Het spijt me dat de fans dit te lezen krijgen. Het is zo, als ik in de publiciteit kom met een nieuwe tournee of album dat deze verhalen over mij en Donnice geschreven worden. Het is jammer, maar ik hoop dat de fans kunnen onderscheiden wat echt is en wat niet.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven