web analytics

Udo Jürgens – Mitten im Leben van 18 oktober 2014

ZDF Op 30 september 2014 werd Udo Jürgens, de grote duitstalige zanger en liedjesschrijver, maarliefst tachtig jaar. Dus vond de ZDF het een goed moment om hem te eren met de show “Udo Jürgens – Mitten im Leben” gepresenteerd door Johannes B. Kerner.

Muzikale gasten zijn onder andere Helene Fischer, Violist David Garrett, pianist Lang Lang, zanger Chris de Burgh, Christina Stürmer, Yvonne Catterfeld en Jamie Cullum, de spaanse tenor José Carreras, Santiano, Tim Bendzko en komiek Otto Waalkes, zij zullen hun lievelingsnummer van Udo Jürgens zingen. Ook te gast zijn Annett Louisan, Schiller, het ensemble van de musical Ich war noch niemand in New York en LaBrassBanda.

Maar tussen de optredens door, van Griechischer Wein tot Ein ehrenwertes Haus en Merci, Chérie, komen er ook nog verschillende verrassingen voor. Maar ook Udo Jürgens zal op het podium komen om op te treden, soms ook samen met een muzikale gast. Daarnaast mag natuurlijk ook de Pepe Lienhard orkest niet ontbreken, die treden al dertig jaar met hem op.

Uitzending: Zaterdag 18 oktober om 20:15 op ZDF

1 gedachte over “Udo Jürgens – Mitten im Leben van 18 oktober 2014”

  1. Pingback: Schlagerprimeur » Udo Jürgens onverwacht overleden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven