web analytics

Das große Wunschkonzert-Spezial van 19 oktober 2014

NDR In deze uitzending van Das große Wunschkonzert-Spezial ontmoet presentator Lutz Ackermann een schlagerster die alle hoogtepunten en dieptepunten wel heeft meegemaakt: Matthias Reim.

Hij verdiende miljoenen met zijn eerste superhit “Verdammt ich lieb’ dich“, maar met dubieuze beleggingen door zijn manager verloor hij alles. Maar hij heeft zich weer naar boven geknokt. Want met nummers als einsamer Stern, Halleluja en Du bist mein Glück keerde hij weer terug in de hitlijsten. Lutz praat met hem over zijn leven, zijn succes en neergang en zijn liefde voor vrouwen.

Maar muzikaal gezien is er ook genoeg te genieten en zijn niet alleen nummers van Matthias Reim te zien, zo zijn ook te horen: DJ Ötzi, Andreas Gabalier, Howard Carpendale, Helene Fischer, Michelle, Roy Black en Ibo.

Uitzending: Zondag 19 oktober om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven