web analytics

Opnieuw Bambi voor Helene Fischer

Helene Fischer
Half november wordt de jaarlijkse Duitse prijs, Bambi uitgereikt en nu is al bekend geworden dat Helene Fischer een Bambi mee naar huis zal nemen.

Ook vorig jaar won ze de Bambi in de categorie muziek en ook dit jaar zal Helene Fischer deze prijs opnieuw winnen. Daarnaast zal ze ook een optreden geven, ze zal een medley van haar hits zingen op een ongewone manier. Andere prijsdragers zijn al bekend, zo zal Kroonprinses Mary van Denemarken een prijs krijgen in de categorie Goede doelen wegens haar inzet tegen huiselijk geweld. Ook is er een optreden van tenor Jonas Kaufmann en pianist Lang Lang.

De uitreiking van de Bambi’s is op 13 november te zien bij de ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven