web analytics

Jörn Schlönvoigt brengt album Für Immer und ewig uit

Jörn Schlönvoigt
Aankomende vrijdag brengt Jörn Schlönvoigt zijn eerste schlageralbum uit: “Für immer und ewig“.

De acteur die Philip Höfer speelt in Gute Zeiten, schlechten Zeiten heeft voor zijn album de liefde als centraal thema gekozen. Het album werd geproduceerd door Tommy Mustac, waarmee de samenwerking heel goed verliep, ze konden met elkaar hun creativiteit helemaal uitleven.

Maar de muziek is al een hele tijd een constante factor in zijn leven. Hij werd in 1986 in Berlijn geboren en als hij elf jaar is schrijft hij zijn eerste liedje, drie jaar later leert hij dan gitaar te spelen en als hij achttien is wint hij met zijn band een wedstrijd. In 2007 stond hij al eens in de Duitse hitlijst met het nummer “Das gegenteil von Liebe“. Nu keert hij dus weer terug naar de muziek, met het album Für immer und ewig, waar de schlagermuziek met pop en zelfs dance-elementen flirt.

Het nummer “Alle deine Küsse” gaat over koude nachten, bevroren tranen en vervlogen geluk gaat en muzikaal gezien de gitaar de boventoon voert. Een stuk rustiger is het nummer “Brücke ins Paradies” waar vooral de violen te horen zijn. Op het album staan dus uptempo nummers, zoals “Du warst bei mir” en de rustigere nummers zoals “Heute Nacht“.

Het album Für immer und ewig is vanaf 17 oktober te koop.

Bekijk Jörn Schlönvoigt met Alle deine Küsse:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven