web analytics

Beatrice Egli en Bis hierher und viel weiter

Beatrice Egli Het is nog maar een paar dagen wachten en dan is het zover, dan ligt “Bis hierher und viel weiter” van Beatrice Egli in de winkel. Het is haar derde album.

Beatrice Egli is met haar nieuwe producenten Joachim Wolf en Mathias Roska gewerkt en heeft ze voor het eerst ook zelf nummers geschreven. Op het album staan maarliefst vijf nummers die uit haar eigen pen komen. In deze context klopt de titel, Bis hierher und viel weiter (tot hier en veel verder) ook veel meer. Het is de houding van een sterke jonge zangeres, die Deutschland sucht den Superstar won en alle speptici en nee-zeggers van hun tegendeel bewijst, voor zichzelf en voor de Duitse Schlager.

Met de zelf geschreven nummers laat Beatrice Egli zich ook van een andere kant zien, namelijk haar melancholische, nadenkelijke en kwetsbare kant. Ze heeft zich in de tijd van haar succes ontwikkelt en noemt zich nu speels volwassen. Natuurlijk was deze rustige Beatrice er al langer, maar nu is die ook muzikaal te horen, vooral door eigen teksten te zingen die uit haar hart komen.

Het album Bis hierher und viel weiter verschijnt 24 oktober in een standaard Editie, met viertien nummers en als een Deluxe Edition waar zeventien nummers op staan én een dvd waar te zien is hoe het album is gemaakt, de video van de eerste single die gefilmt is in New York, beelden van een fotoshoot en een interview met Beatrice Egli.

Bekijk hier Beatrice Egli met Auf die Plätze, fertig, Glück:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven