web analytics

Terugkijken: Musik in den Bergen van 12 september 2014

Donderdag 12 september zond de BR weer een aflevering uit van Musik in den Bergen. Deze keer heet de aflevering Untwergs von der Seiser Alm zum Rosengarten. Presentatrice Sonja Weissensteiner gaat op reis door Zuid-Tirol. Tijdens haar reis ontmoet ze Norbert Rier van de Kastelruther Spatzen.

Ook komt ze alles te weten over hoe een bergredding gaat en de Oswald-von-Wolkenstein-Ritt. Culinair gezien gaat het om het regionale gerecht zoals Schüttelbrot. Gourmetkok Franz Mulser laat zijn Kräuter-Speckknödelrecept zien. Maar natuurlijk is er ook veel muziek, vooral uit de regio. Natuurlijk er bij zijn die Kastelruther Spatzen, Oswald Sattler, Manuel Randi en zijn gitaar, die Völser Tanzlmusik en Andreas Fulterer.

De aflevering is te zien in de ARD Mediathek en is nog tot 18 september 2014 te bekijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven