web analytics

die NDR 90,3 Kultnacht van 20 september 2014

NDRVoor alweer de 15e keer organiseren NDR 90,3, Hamburg Journal en de NDR Fernsehen de NDR 90,3-Kultnacht.

Presentatoren Carlo von Tiedemann en Anke Harnack begroeten top-oldie-sterren met hun kulthits in de sporthal van Alsterdorf. Dit jaar begroeten ze: The Drifters, Brotherhood of Man, de groep die Münchener Freiheit, Nino de Angelo, Baccara met Maria Meniola, de coverband ABBA-Fever, Alvin Stardust, The Rubettes feat. Bill Hurd und The Lords. Maar ook is er dit jaar aandacht voor de artiesten die bekend waren in de jaren 80, de Neuen Deutschen Wellen zoals Markus, Ixi, Peter Hubert van UKW en de groep Geier Sturzflug.

Uitzending: Zaterdag 20 september om 22:45
De aflevering wordt herhaald om 26 maart om 23:35 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven