web analytics

Immer wieder Stefan van 5 oktober 2014

ARD Al meer als 25 jaar staat Stefan Mross op het podium en al tien jaar presenteert hij immer wieder Sonntags. Op 5 oktober zend de ARD dan ook de jubileumshow Immer wieder Stefan uit.

Middelpunt van het programma is natuurlijk de muziek. Stefan Mross ontvangt muzikalische vrienden en presenteert nummers die hem als presentator, muzikant of privé zijn bijgebleven. Ook zal hij in komische rollen het publiek verrassen en zal hij zelf verrast worden door vrienden en collega’s.

Als gasten zijn er bij: Heino, Stefanie Hertel, Maxi Arland, Margot Hellwig, Die Cappuccinos, Anita & Alexandra Hofmann, Patrick Lindner, Ireen Sheer, Schürzenjäger, Frau Wäber, Sigrid & Marina, Troglauer Buam, Eberhard Hertel.

Uitzending: Zondag 5 oktober om 10:00 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven