web analytics

Andy Borg heeft Internationalen Volksmusikpreis 2014 gekregen

Andy Borg Afgelopen zondag vond in Aldersback de Internationale Volksmusiktag plaats. Een groot festival waar de volksmuziek centraal staat en ook de Internationalen Volksmusikpreis wordt uitgereikt.

Een hoogtepunt van de dag was de uitreiking van de Internationale Volksmusikpreis. Na winnaars als Hansi Hinterseer, Carolin Reiber, Florian Silbereisen en Heino viel nu de eer te beurt aan Andy Borg. Een dag er voor presenteerde hij nog Musikantenstadl in zijn woonplaats Passau, maar nu was hij in de zaal om zijn prijs in ontvangst te nemen voor beste Volkstümliche muziek. Hij kreeg de prijs van Patrick Lindner ten overstaan van 5000 bezoekers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven