web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 31 augustus 2014

ZDF Ook deze zondag presenteert Andrea Kiewel weer een gloednieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Het thema van deze week is Neuen Deutschen Welle. Televisiekok Armin Roßmeier maakt eeen Spaghetti Carbonara en Astrid Rudolph laat zien hoe de mode in het begin van de jaren 80 was.

Er bij zijn onder meer Joachim Witt, Frl. Menke die “Hohe Berge” zingen, net als die Spider Murphy Gang. Hubert Kah kijkt nog een keer naar de “Sternenhimmel”, Peter Hubert van de groep UKW zingt “Sommersprossen” en ook het duo Paso Doble treed op. De groep Geier Sturzflug speelt hun kulthit “Bruttosozialprodukt”. Ook Markus is van de partij met het nummer “Ich will Spaß”. Ook de rockband Extrabeit speelt twee van hun hits.

Uitzending: Zondag 31 augustus om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven