web analytics

Terugkijken: Kaisermania 2014

Roland Kaiser Het is voor Roland Kaiser en Dresden het hoogtepunt van het jaar: Kaisermania, het openluchtconcert op de Dresdner Elbwiesen. Dit jaar zond de MDR het uit en is het via internet nog tot 10 augustus terug te kijken.

Roland Kaiser viert dit jaar zijn veertig jarige jubileum en hij is nogsteeds populair, want alledrie de concerten waren uitverkocht. Naast de bekende nummers zoals “Joana“, “Extreme“, “Manchmal möchte ich schon mit dir” en “Santa Maria” zong hij ook nummers van zijn nieuwe album “Seelenbahnen”. Het concert gaf een terugblik aan een carrière van maarliefst veertig jaar.

Tot 10 augustus is Kaisermania 2014 nog te bekijken in de Mediathek van de MDR.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven