web analytics

1000 Mal is nieuwe single van Matthias Reim

Matthias Reim Het nummer “1000 Mal” is de tweede single uit het succesvolle album “Die Leichtigkeit des Seins” van Matthias Reim.

De single is dan ook een echte Matthias Reim-nummer. Stevige powerakkoorden van de elektrische gitaar en de drums brengen een rockige kant aan dit nummer. Het is een liefdesnummer in de stijl van ze zagen elkaar en ze hielden van elkaar. Al is de tekst niet zoetsappig met teksten als “Ook deze keer zeg ik nee, en ook deze keer kleineer jij mij”. Matthias Reim neemt dan ook geen blad voor de mond als het over de liefde gaat. Het nummer gaat over de liefde voor een geliefde die met hun escapedes hem kwetsen en hem duizend keer om vergeving vragen.

Bekijk hier Matthias Reim met 1000 Mal:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven