web analytics

Nieuw album Kastelruther Spatzen komt in september

Kastelruther Spatzen
Voor de Kastelruther Spatzen was 2014 opnieuw een jubileumjaar, het was maarliefst de dertigste keer dat ze een Spatzenfeest hebben gehouden in Kastelruth. Dan mag een gloednieuw album in dat jaar natuurlijk ook niet ontbreken. “Eine Brücke ins Glück” is de titel.

Het titelnummer van het album is geschreven door het duo Mario & Christoph en Franz Brachner. Het is een mid-tempo nummer met een verhaal dat uit het leven is gegrepen. Als er een hand wordt uitgereikt komen ook krachten vrij zoals de liefde die de zon weer laat schijnen waar voorheen duisternis was. Het is een echt Kastelruther Spatzenlied met als basis: echte gevoelens op de voorgrond met als boodschap dat het lot overwonnen kan worden.

Het album “Eine Brücke ins Glück” is vanaf 26 september 2014 te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven