web analytics

Michelle haar nieuwe single heet Herzstillstand

Michelle Michelle heeft in het schlagergenre zowat alles bereikt wat te bereiken valt. Enkele hoogtepunten zijn de verschillende gouden en platina platen, twee echo’s en natuurlijk haar achtste plek bij het eurovisie songfestival in 2001. Nu brengt ze een nieuwe single uit: Herzstillstand.

Het nummer heeft een lekkere disco-glamour en weet dan ook elementen uit de popmuziek, schlager en dance met elkaar te verenigen. Het is het bewijs dat Michelle meer dan ooit voor jonge, moderne Schlager staat. Het nummer verbind het kriebels-in-je-buik-gevoel met pure levensvreugde. Het is dan ook geen wonder dat het hart vol met liefdesgevoelens even stilstaat om nog langer het leven en de liefde te vieren.

Bekijk hier Michelle met Herzstillstand:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven