web analytics

Andrea Jürgens maakt comeback in 2015

Andrea JürgensMeer als drie jaar lang hoorde we niets van voormalig kindster Andrea Jürgens. Maar daar komt volgend jaar verandering in: dan gaan ze weer optreden en verschijnt er een nieuw album.

Drie jaar lang had Andrea Jürgens zich helemaal teruggetrokken uit de muziekwereld. Na een carrière van 35 jaar had ze er genoeg van, ze voelde zich helemaal opgebrand. Maar een rustperiode heeft haar goed gedaan, want momenteel is voor de jaren 2015 en 2016 weer te boeken voor optredens. Ze heeft ook aangegeven weer muziek te maken.”De pauze is over! Muziek en podium spelen vanaf 2015 weer een hoofdrol in mijn leven. Ik verheug me op deze nieuwe weg, mijn fans en veel bekende gezichten.” zegt ze.

In 2015 verschijnt haar nieuwe website online, komt haar eerste single uit en niet lang daarna ook haar album.

1 gedachte over “Andrea Jürgens maakt comeback in 2015”

  1. Muziekfreaks

    Andrea Jürgens is een tijdje uit de running geweest wegens het overlijden van haar vader in 2012 en haar broer vorig jaar april. De dood van haar vader, die haar altijd steunde kon ze moeilijk verwerken. Ze kreeg hiervoor hulp. Nauwelijks krabbelde ze hiervan op tot haar 57-jarige broer Ralf vorig jaar april overleed. Andrea nam bovendien ook de zorg van haar 83-jarige moeder op zich.

    Maar erg leuk dat ze weer terug is….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven