web analytics

Liebeskummer lohnt sich Doch nieuwe single van Ella Endlich

Ella Endlich
De Duitse zangeres Ella Endlich brengt het nummer “Liebeskummer lohnt sich Doch” als tweede single uit van haar album “Die süße Wahrheit

Het nummer gaat over een scheiding en met een grote portie irone en zelfreflectie bezingt Ella Endlich het thema. Zelf zegt ze:”Na nachtenlang huilen en pijn lijden van de scheiding volgt er meestal een Aha! Een crisis zorgt ook voor erkenning en zelfkennis. Ik heb dat zelf ook meegemaakt en ik weet zeker dat mensen lachen als ze het lied zullen beluisteren. Althans dat hoop ik, niet in de laatste plaats door de kwinkslag dat de titel heeft met het nummer “Liebeskummer lohnt sich nicht” van Siw Malmkvist uit 1964 wat ik nu in 2014 met een knipoog weet te weerleggen.”

Bekijk hier Ella Endlich met “Liebeskummer lohnt sich Doch“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven