web analytics

Helene Fischer zingt voor Die Mannschaft in Berlijn

Helene Fischer Afgelopen zondag wist de Duitse voetbalploeg Argentinië te verslaan in de finale van het wk in brazilië en daarmee voor de vierde maal wereldkampioen te worden. Dinsdag werden ze onthaald in eigen land met een grote huldiging in Berlijn. Als verrassing trad ook Helene Fischer op.

Ze was niet de enige artiest, want verder traden ook Andreas Bourani, DJ Ötzi en die Höhner op voor 400.000 uitzinnige voetbalfans bij de Brandenburger Tor. Maar als verrassing voor het team trad dus Helene Fischer op. Haar muziek en vooral het nummer “Atemlos durch die Nacht” werd door de spelers veel gedraaid tijdens hun verblijf in Brazilië wist middevelder Toni Kroos al tijdens het toernooi te vertellen. Bij de brandenburger Tor zong ze het in een Duitsland-shirt en een iets aangepast tekst met een hossend Duits elftal.

Bekijk hier Helene Fischer met “Atemlos durch die Nacht“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven