web analytics

Henk van Daam brengt Duits debuutalbum Millionen Küsse uit

Henk van Daam Wie dromen heeft en deze ook volgt, dan kan je in je leven grote dingen bereiken. Daarbij hoort ook nieuwe paden inslaan en dat is wat Henk van Daam heeft gedaan. Een tijd geleden had hij de droom om een succesvol schlagerzanger in Duitsland te zijn. De symphatieke en nuchtere ster is dat al jaren in Nederland, Henk Damen, daar hebben we het over, wist in Nederland het publiek met zijn warme stem en verfrissende natuurlijkheid te veroveren. Op 4 juli komt de droom in ieder geval een stuk dichterbij, want dan verschijnt zijn Duitstalige debuutalbum “Millionen Küsse“.

Op het album staan zestien nummers waarvan al twee nummers (“Lass uns beide nochmal träumen” en “Wann bist Du bei mir“) al als single zijn uitgebracht. Over het album zegt hij zelf:”Voor mij is het album net als het leven in al zijn facetten. Er zijn vrolijke nummers met veel ritme en energie en er zijn nummers om bij na te denken.” Op 20 juli maakt hij zijn Duitse televisiedebuut in het programma “Immer wider Sonntags” waar hij het nummer “Wann” zal zingen.

Bekijk hier het nummer “Wann bist Du bei mir” van Henk van Daam:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven