web analytics

Nik P. wordt voor de vierde keer vader

Nik P
Goed nieuws voor Nik P. en zijn vrouw Gaby: ze verwachten in december een baby.

In een interview met het blad SuperTV vertelt de zanger het goede nieuws. De 52-jarige zanger vertelde in maart aan het blad al dat ze een kinderwens hebben, maar dat deze wens zo snel in vervulling is gegaan kon niemand verwachten. Op 2 december is zijn 33-jarige Gaby uitgerekend.

Voor Nik P. is het niet de eerste keer dat hij vader wordt. Uit zijn eerste huwelijk heeft hij twee dochters, Stephanie en Sabrina en uit zijn tweede huwelijk werd zoon Niklas geboren. Niklas hoopt op een klein broertje en volgens de echo lijkt hij te krijgen wat hij wil. Nik P. is afgelopen jaar ook nog opa geworden van kleindochter Soey.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven