web analytics

Anna-Maria Zimmermann brengt Die Tanzfläche brennt uit

Anna-Maria Zimmermann Het album “Sternstunden” was voor Anna-Maria Zimmermann best succesvol en ook haar live-tour met eigen band liep goed. Dat is reden genoeg om het album opnieuw uit te brengen maar dan in een Deluxe-editie met een live-dvd waar optredens staan van haar Sternstuden tournee.

Ze brengt ook een nieuwe single uit, namelijk “Die Tanzfläche brennt“. Het nummer is een van de twee nieuwe nummers op de Deluxe Editie. Het nummer draait om een verliefd gevoel in het hier en nu bij een feestavond. Met een pakkende dancegroove met een moderne elektrosound geeft het het nummer een echte internationale flair. Ook het knallende ritme en het meezing-refrein zorgt voor plezier en voor een vrolijke hit.

Bekijk hier Anna-Maria Zimmerman met Die Tanzfläche brennt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven