web analytics

Helene Fischer koopt appartement in Hamburg

Helene Fischer Momenteel woont Helene Fischer nog in Hessen, maar volgend jaar neemt ze haar intrek in een appartement in Hamburg volgens het dagblad Bild.

Ze gaat aan de Elbe wonen in het stadseel HafenCity, waar de afgelopen jaren Hamburg helemaal is verbouwd. Volgens de berichten zou ze enkele dagen geleden een appartement hebben gekocht in de stijl van een loft. De prijs zou vanaf 9500 euro per vierkante meter zijn. Aan het flatgebouw wordt nog gebouwd en in het voorjaar van 2015 zou Helene Fischer haar intrek kunnen nemen. Of ze met haar vriend Florian Silbereisen gaat samenwonen in Hamburg is niet bekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven