web analytics

Atlantis-dvd van Andrea Berg komt in juli

Andrea Berg Al vele jaren is Andrea Berg een van de succesvolste zangeressen in Duitsland. Haar muziek samen met adembenemende shows tijdens haar concerten beroerd al jaren haar fans. Op 11 januari begon haar Atlantis-tour dwars door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk en Denemarken. Maarliefst 300.000 bezoekers zagen deze show.

Voor iedereen die de show niet heeft gezien, of nog een keer wil zien is er goed nieuws: Op 22 maart werd het concert in de Lanxess Arena in Keulen opgenomen en deze verschijnt op 18 juli op dubbel-DVD en Blu Ray. Op deze avond kreeg het publiek een twee uur durende show te zien waar Andrea Berg al haar superhits zong.

Naast het concert staan naast de concertregistratie een blik achter de schermen bij het eerste concert in erfurt en is er een fotogalerie met bijzondere foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven