web analytics

Ross Anthony is vader geworden

Ross Anthony
De schlagerster Ross Antony heeft gisteren goed nieuws op zijn facebookpagina gemeld: Hij is vader geworden, samen met zijn partner de operazanger Paul Reeves hebben ze een kind geadopteerd.

Op zijn facebook schrijft hij:”Velen van jullie hebben ons de afgelopen jaren ons bij deze lange weg begeleid: nu is onze grote droom waarheid geworden. We zijn gelukkig en dankbaar om mee te delen dat we een kind hebben geadopteert en eindelijk ouders zijn geworden!”

“We houden van ons beroep, dat niet alleen een baan is, maar ook onze passie waarvan we genieten en veel mensen in ons leven en dromen laten deelnemen. Wij kiezen voor deze openheid en bekendheid en daar hebben we dan ook voor gekozen. Nu hebben we het mooiste geschenk gekregen wat we ons kunnen voorstellen: we mgen een kind al onze liefde geven, het beschermen en zien opgroeien. Dit kleine mens is nog te jong om de keuze te maken om in de openbaarheid te treden. Wij willen ons kind de mogelijkheid geven om de eigen weg te vinden en ongestoort te kunnen opgroeien. We willen dat dit deel van ons leven niet openbaar is en dat ook gerespecteerd wordt.”

Aan het eind van het bericht bedanken ze familie, vrienden en de fans voor de aanmoedigingen die hen de moed heeft gegeven nooit op te geven. Ook bedanken ze Duitse Jeugdzorg voor de ondersteuning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven