web analytics

Roland Kaiser zijn nieuwe album heet Seelenbahnen

Roland Kaiser In het jaar waarin Roland Kaiser zijn veertig jarig jubileum viert komt hij met een studio album Seelenbahnen.

Het album is een echt Roland Kaiser-album in al zijn facetten. Hij neemt de luisteraar mee op een fascinerende reis door de gevoelswereld van elk mens die deze in de loop van zijn leven ervaart. Het album is opgenomen met een band in de studio inclusief strijkers en blazers.

Voor “Seelenbahnen” heeft Roland Kaiser met veel andere artiesten samen gewerkt, waaronder Till Lindeman, de zanger van Rammstein, hij heeft het nummer “Ich weiß alles” geschreven. Ook Maite Kelly en Götz von Sydow hebben meerdere nummers van het album aangeleverd. Waaronder het duet “Warum hast du nicht nein gesagt” wat Roland Kaiser samen met Maite Kelly zingt, een waar hoogtepunt van het album Seelenbahnen.

Beluister hier Roland Kaiser en Seelenbahnen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven