web analytics

Platina voor Hansi Hinterseer en Heut’ ist dein Tag

Hansi Hinterseer Vlak voor het einde van zijn tournee kreeg Hansi Hinterseer een Platina plaat voor zijn album Heut’ ist dein Tag.

Dat het album succesvol is was te zien aan de verschillende hitnoteringen, zo was voor het eerst in zijn carrière een album van Hansi Hinterseer op de eerste plaats in Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Ook voor het eerst bereikte het album een zesde plaats in Zwitersland.

De directeur van de platenmaatschappij overhandigde Hansi Hinterseer het edelmetaal voor het concert in Linz. Dit was een van de laatste plaatsen die hij aandeed in zijn grote tournee om zijn twintig jarig jubileum te vieren, hij ging door de landen Duitsland, België, Nederland, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven