web analytics

Fantasy en Es geht nach Rio de Janeiro

Fantasy Uit het nieuwe album “Eine Nacht im Paradies” van Fantasy hebben ze de de single “R.I.O. – Es geht nach Rio de Janeiro” gebracht.

Het nummer heeft niet de bekende Fantasy-sound, maar het heeft wel een frisse poppige sound met natuurlijk een samba-ritme. Het nummer klinkt als de zomer: naar het strand, zon, samba dus ook naar Zuid-Amerika! Maar wel heb je vanaf de eerste noten al door: je moet meezingen, dansen en feestvieren. Het is dus een echte oorwurm en dat komt goed uit net nu het WK Voetbal dat voor de deur staat en plaatsvind in Brazilië.

Bekijk hier de videoclip van Fantasy met “R.I.O. – Es geht nach Rio de Janeiro

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven