web analytics

Nik P. brengt Geboren um Dich zu lieben uit

Nik P
Nik P. is druk bezig geweest, want anderhalf jaar na zijn laatste album “Bis ans Meer” komt hij met een nieuw album: Löwenherz. Van dat album brengt hij alvast het nummer “Geboren um Dich zu lieben” uit.

Het nummer “Geboren um Dich zu lieben” is een temperamentvolle opener, een echte balade wat een goede ijsbreker voor zijn nieuwe album is. Het album doet zijn naam eer aan, met sterke melodiën, pakkende en optimistische teksten iets wat allemaal uit de pen komt van Nik P. als componist en liedjesschrijver. De single komt op 30 mei uit, het album volgt een week later op 6 juni 2014.

Bekijk hier Nik P. met “Geboren um Dich zu lieben“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven